Fight for growth

Team

Porträtt på Tommy mot en blå bakgrund

Tommy Jacobson

Founding Partner

tommy@zenithgroup.se

Tommy är Founding Partner i Zenith Group. Han har lång erfarenhet som entreprenör och grundare av Zenith, Varenne, Quesada och Trevise. Tommy har även omfattande erfarenhet som investerare i växande företag och har gjort lyckade investeringar i uppstartsbolag så som Unibet, Zound och Truecaller

Porträtt på Erik mot en blå bakgrund

Erik Lindblad

Partner & VD

erik.lindblad@zenithgroup.se

Erik är Partner & VD på Zenith. Han anslöt initialt till Zenith tidigt 2018 som Investment Manager. Tidigare erfarenhet inkluderar roller som COO på e-handelsbolaget CDLP, grundare av Pop Fruits och Commodities Sales Manager på Nordea Markets. Erik har en Bachelor-examen i Ekonomi från Uppsala Univeristet.

Porträtt på Caroline mot en blå bakgrund

Caroline Nylund

Partner & Head of Investments

caroline@zenithgroup.se

Caroline är Partner & Investment Director på Zenith. Hon anslöt till Zenith 2016 och dessförinnan var hon M&A-analytiker på Greenhill & Co i London med fokus på den brittiska och nordiska marknaden. Caroline har en Master-examen i finans från Handelshögskolan i Stockholm.

Porträtt på Gustav mot en blå bakgrund

Gustav Säfwenberg

Investor Relations Manager

gustav@zenithgroup.se

Gustav är Investor Relations Manager på Zenith. Han anslöt till Zenith 2021 och dessförinnan var han associate på EQT med fokus på kapitalresning och investor relations. Tidigare har Gustav även erfarenhet som management konsult på BearingPoint och investment associate på Almi Invest. Gustav har en ingenjörsexamen från Lunds Universitet.

Porträtt på Erik mot en blå bakgrund

Erik Holmberg

CFO

erik.holmberg@zenithgroup.se

Erik är CFO för Zenith Group. Han var tidigare CFO på Quesada Kapitalförvaltning och dessförinnan revisor på PWC.

Porträtt på Besma mot en blå bakgrund

Besma Olsson

Accountant

besma.olsson@zenithgroup.se

Besma är redovisningsekonom för Zenith Group. Hon kommer närmast från PwC och Aspia där hon arbetat som redovisningskonsult för SME-bolag. Hon har även arbetat som insourcing konsult på Brightby och Academic work med uppdrag hos Boliden och Swedbank

Porträtt på Lars mot en blå bakgrund

Lars Thorén

Styrelseordförande

lars@zenithgroup.se

Lars är styrelseordförande for Zenith Group. Lars har över 25 års erfarenhet inom bank och finans med roller som ordförande, VD, vice VD, ekonomichef och Compliance Officer. Utöver ordföranderollen är Lars idag involverad i flera styrelseuppdrag i både nystartade och etablerade företag.

Porträtt på Nicole mot en blå bakgrund

Nicole Hyltefors

Executive Assistant

nicole@zenithgroup.se

Nicole är assistent till Tommy sedan sommaren 2017. Hon kommer närmast från NREP där hon var kontorsansvarig och gruppsupport. Nicole har en Civilekonomexamen från Stockholms Universitet.

Porträtt på Stefan mot en blå bakgrund

Stefan Lennhammer

Investment advisor

stefan.lennhammer@telia.com

Stefan är rådgivare till Zeniths investeringsteam och är även styrelseledamot i Zenith Group. Han är grundare av Catella, Niam Retail Holding och Crown Fastigheter. Han är vidare en erfaren affärsängel som tidigt investerade i Truecaller, Vionlabs, Albacross och Fishbrain.